Winterbarbecue
Trotseer de kou en steek de grill aan voor een winterse barbecue. Lekker met een groot stuk vlees, om langzaam te garen. Jij kan naar binnen en de barbecue doet het werk! Of, als het stralend weer is, lekker bij de vuurkorf met een glühwein. Tips nodig om met koud weer de barbecue op de juiste temperatuur te krijgen en houden? Stel je vragen gerust in de slagerij.
Heeft u een keramische of barbecue met deksel is een groot stuk vlees een echte aanrader. Door het langzaam te garen met een lekkere rub of marinade wordt het super mals! Vraag tips aan de slager, wij hebben alle kennis in huis en delen deze graag met u. Als u smult van een lekker stukje vlees, kunnen wij daar ook van genieten!
Probeer een tomahawk steak, cote de boeuf of spare ribs. En combineer dat bijvoorbeeld met groente frietjes van pastinaak, zoete aardappel of geroosterde pompoen. De mogelijkheden zijn oneindig en naar ieders smaak aan te passen. Geef er uw winterse bbq draai aan!